Министърът на вътрешните работи Иван ДемерджиевИван Демерджиев е адвокат с над

...
Министърът на вътрешните работи Иван ДемерджиевИван Демерджиев е адвокат с над
Коментари Харесай

Министър Демерджиев след гнусния инцидент: Въоръжаваме граничните служители с дълго оръжие

Министърът на вътрешните работи Иван Демерджиев  Иван Демерджиев Иван Демерджиев е юрист с над 20 години опит.   Роден е през 1975 година в Пловдив. През 2001 година с ексклузивен брифинг след тежкия случай в Елхово.
Всичко по тематиката: Мигрантска рецесия 733
Припомняме ви, че граничен служител на реда беше погубен нощес край Елхово. 

По време на брифинга стана ясно, че всички гранични служители на реда ще бъдат въоръжени с дълго оръжие.

След съдбовния случай незабавно е подаден сигнал на турските гранични служби, които работят извънредно интензивно по случая.

Убитият граничен служител на реда до с. Голем Дервент е бил прострелян до момента в който е проверявал срез на оградата по границата, разгласи на брифинга с министър Демерджиев основният секретар на Министерство на вътрешните работи Петър Тодоров.

" След 20 часа нощес в региона на 242 пирамида до селото граничен наряд в състав серж. Петър Бъчваров и чиновник на Министерство на вътрешните работи се натъкват на срез на оградата. Слизайки от моторното транспортно средство, нашият чиновник насочва фенера към въпросния срез в оградата, последва незабавно изстрел от Турция като още с първия изстрел сътрудника е погубен. Стрелят и по сержанта, който за благополучие съумява да се крие зад МПС-то, а изстрелите не престават – 10-15 изстрела са създадени. За благополучие, той остава незасегнат, а групата стрелци се отдръпва в дълбочина към вътрешността на Турция ", разгласи Тодоров.

Министър Демерджиев съобщи, че все още няма да се вършат кадрови промени и дефинира случая като " извънредно противен ".

Очаквайте детайлности!
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР